''Zie in verste verte niet waarom Álvarez en Marin gehaald zijn''' 'Van de Beek akkoord met Real Madrid': ''Er is een principeovereenkomst'' Babel start stroef: ''Je ziet dat hij nog een beetje zoekende is'' De Mos geeft compliment: ''Dat wil die jongen niet graag horen'' VIDEO | Samenvatting: Ajax loopt uit op AZ door zege tegen Sparta

Veltman: ''Volgens mij kom ik bijna tegen Dennis Bergkamp aan''

( 0 reacties)
Veltman: ''Volgens mij kom ik bijna tegen Dennis Bergkamp aan''

Het Nederlands elftal won maandagavond met 0-4 op bezoek bij Estland en Joël Veltman was na afloop blij met het resultaat. De verdediger van Ajax, die als rechtsback de voorkeur kreeg boven Denzel Dumfries, is trots op het feit dat hij weer bij Oranje zit. 

"Voor mij is het zaak om bij Ajax weer te vlammen en de bondscoach te laten zien dat ik erbij hoor", legt hij uit voor de camera van Veronica Inside. "Ik ben op de goede weg. Als het fout gaat, ben ik de eerste om dat toe te geven. Ik weet dat ik beter kan en dat eis ik ook van mezelf", benadrukt Veltman. 

De routinier maakt zich niet druk om de uitspraken Johan Derksen, die in hem 'geen Ajax 1-speler en geen international' ziet. "Ja, wat moet ik daarvan vinden? Ik weet nog dat ik rechtsachter kwam toen Kenny Tete geblesseerd was, toen was ik ineens weer top. Nu ben ik geen Ajax 1-speler", reageert Veltman. 

"Ik denk dat je ook moet kijken naar het aantal wedstrijden dat ik voor Ajax heb gespeeld en volgens mij kom ik bijna tegen Dennis Bergkamp aan", vervolgt hij trots. "Ik laat me niet vergelijken met Dennis Bergkamp, maar ik zit wel op bijna zoveel wedstrijden. Volgens mij zit ik dik over de 200 wedstrijden (224, red.) en zegt dat ook wel wat", besluit hij realistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›