''Zie in verste verte niet waarom Álvarez en Marin gehaald zijn''' 'Van de Beek akkoord met Real Madrid': ''Er is een principeovereenkomst'' Babel start stroef: ''Je ziet dat hij nog een beetje zoekende is'' De Mos geeft compliment: ''Dat wil die jongen niet graag horen'' VIDEO | Samenvatting: Ajax loopt uit op AZ door zege tegen Sparta

KNVB wijst scheidsrechter aan voor wedstrijd tegen SC Heerenveen

( 0 reacties)
KNVB wijst scheidsrechter aan voor wedstrijd tegen SC Heerenveen

De KNVB heeft Allard Lindhout aangesteld om de wedstrijd tussen Ajax en SC Heerenveen in goede banen te leiden. Het duel in Amsterdam wordt zaterdagavond om 18.30 uur gespeeld.

Lindhout wordt in de Johan Cruijff ArenA bijgestaan door assistent-scheidsrechters Joost van Zuilen en Rens Bluemink. De KNVB heeft Richard Martens aangewezen als vierde official. Edwin van de Graaf is aangesteld als VAR. Hij krijgt in Zeist assistentie van Sjoerd Nanninga.

Met SC Heerenveen treft Ajax zaterdagavond de nummer tien van Nederland. De ploeg van trainer Johnny Jansen speelde drie keer, waaronder tegen Feyenoord, gelijk. De Friezen wisten bovendien met ruime cijfers te winnen (0-4) op bezoek bij Heracles Almelo. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›