''Zie in verste verte niet waarom Álvarez en Marin gehaald zijn''' 'Van de Beek akkoord met Real Madrid': ''Er is een principeovereenkomst'' Babel start stroef: ''Je ziet dat hij nog een beetje zoekende is'' De Mos geeft compliment: ''Dat wil die jongen niet graag horen'' VIDEO | Samenvatting: Ajax loopt uit op AZ door zege tegen Sparta

Van der Sar naar Manchester United? ''Hij heeft zijn bedenkingen''

( 0 reacties)
Van der Sar naar Manchester United? ''Hij heeft zijn bedenkingen''

Edwin van der Sar wordt regelmatig in verband gebracht met een terugkeer bij Manchester United. De algemeen directeur van Ajax, die in beeld zou zijn voor de functie van technisch directeur, twijfelt echter of hij weer aan de slag moet gaan in Engeland.

Dat laat Ian McGarry, een voormalig Engels sportjournalist weten. "Hij heeft zeker zijn bedenkingen", vertelt hij in de Transfer Window Podcast. "Hij wil bepaalde stappen maken in zijn carrière, maar twijfelt over United", vertelt de oud-verslaggever over de afwegingen van Van der Sar. 

"Hij is bijvoorbeeld sceptisch over de huidige gang van zaken op Carrington (het trainingcomplex van United, red)", legt hij uit. "Dat komt ook door het gegeven dat er op het moment maar liefst vijf personen verantwoordelijk zijn voor de inkomende transfers", besluit McGarry. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›