Kritiek op keuzes Ten Hag: ''Je hebt niet zoveel aan hem'' VIDEO | Samenvatting: Zwak Ajax verliest bij FC Groningen OFFICIEEL | Ajax stuurt Bandé tijdelijk naar Zwitserland Ten Hag eerlijk: ''De beste fase van ons kwam toen hij gewisseld was'' Transferperikelen Bergwijn komt binnen bij Ajax-kamp: ''Goed dat hij vertrekt''

Tagliafico maakt met Argentinië gehakt van Álvarez en Mexico

( 0 reacties)
Tagliafico maakt met Argentinië gehakt van Álvarez en Mexico

Nicolás Tagliafico heeft dinsdagnacht met Argentinië gehakt gemaakt van zijn Mexicaanse ploeggenoot Edson Álvarez. Een vriendschappelijk duel eindigde in maar liefst 4-0 in het voordeel van de Argentijnen.

Lautaro Martínez kroonde zich tot matchwinner in San Antonio (Texas). De spits van Internazionale wist voor de rust maar liefst driemaal het net te vinden en was verantwoordelijk voor de 1-0, 2-0 en 4-0. Tussendoor produceerde Leandro Paredes vanaf de stip de 3-0, waardoor de eindstand al vóór de theepauze was bereikt.

Argentinië speelde zonder wereldster Lionel Messi. Tagliafico maakte de negentig minuten vol. Álvarez, die net als recent bij Ajax op het middenveld speelde, voltooide eveneens de gehele wedstrijd. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›