Kritiek op keuzes Ten Hag: ''Je hebt niet zoveel aan hem'' VIDEO | Samenvatting: Zwak Ajax verliest bij FC Groningen OFFICIEEL | Ajax stuurt Bandé tijdelijk naar Zwitserland Ten Hag eerlijk: ''De beste fase van ons kwam toen hij gewisseld was'' Transferperikelen Bergwijn komt binnen bij Ajax-kamp: ''Goed dat hij vertrekt''

VIDEO | Neres speelt met badmuts tegen Peru, Dest valt in bij VS

( 0 reacties)
VIDEO | Neres speelt met badmuts tegen Peru, Dest valt in bij VS

Met David Neres in de basiself heeft Brazilië een nederlaag geleden tegen Peru. Het oefenduel in Los Angeles werd het 0-1 door een laat doelpunt van Luis Abram. 

Neres speelde ruim een uur mee bij Brazilië, terwijl Feyenoord-middenvelder Renato Tapia de gehele negentig minuten op het veld stond namens Peru. Een groot deel van de eerste helft speelde Neres met een badmuts op zijn hoofd, nadat hij hard in botsing was gekomen met ploeggenoot Casemiro. 

Een andere Ajacied, Sergiño Dest, nam het met de Verenigde Staten op tegen tegen Uruguay. De 18-jarige rechtsback, die ook nog altijd voor Nederland uit mag komen viel in de zeventigste minuut in. Het oefenduel eindigde in 1-1.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›