Kritiek op keuzes Ten Hag: ''Je hebt niet zoveel aan hem'' VIDEO | Samenvatting: Zwak Ajax verliest bij FC Groningen OFFICIEEL | Ajax stuurt Bandé tijdelijk naar Zwitserland Ten Hag eerlijk: ''De beste fase van ons kwam toen hij gewisseld was'' Transferperikelen Bergwijn komt binnen bij Ajax-kamp: ''Goed dat hij vertrekt''

Onduidelijkheid over Dest: ''Dat kon helaas niet doorgaan''

( 0 reacties)
Onduidelijkheid over Dest: ''Dat kon helaas niet doorgaan''

Sergiño Dest debuteerde afgelopen weekend in de nationale ploeg van de Verenigde Staten. Omdat het een vriendschappelijke interland was, kan de Ajax-verdediger nog voor het Nederlands elftal kiezen.

Dest komt in eerste instantie in aanmerking voor Jong Oranje. KNVB-coach Erwin van de Looi zou een gesprek hebben met de Ajacied, maar dat is er nog niet van gekomen. Van de Looi heeft geen idee hoe het ervoor staat. "Dat weet ik niet. Het ligt bij Nico-Jan (Hoogma, directeur topvoetbal KNVB, red.)", vertelt hij bij FOX Sports.

"Ik heb contact gehad met Sergiño", legt Van de Looi uit. "We zouden een gesprek hebben, maar dat kon helaas niet doorgaan omdat hij klachten had en zich bij Ajax moest melden. Vervolgens is hij naar Amerika gegaan. Het moet wel snel, denk ik. Dat lijkt me logisch. In oktober moeten we alweer."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›