Linssen voorspelt kampioen: ''Op het moment zeg ik...''

0
Linssen voorspelt kampioen: ''Op het moment zeg ik...''

Vitesse verloor zaterdag met 5-0 van PSV, de tegenstander van Ajax volgende week. Vitesse-aanvaller Bryan Linssen was erg onder de indruk van de PSV'ers. 

Wie er nu kampioen gaat worden, vindt Linssen lastig te beantwoorden. "Op het moment zeg ik PSV. Ze hebben ons gisteren aardig van het kastje naar de muur gestuurd. Maar uiteindelijk denk ik dat Ajax aan het langste eind trekt. Ajax heeft meer ervaring. PSV heeft heel veel talent voorin, maar dat is nuttig als het erg goed gaat. Als het minder gaat is het vaak de ervaring dat de doorslag gaat geven. Talenten kunnen nog weleens de rust verliezen die je op dat moment nodig hebt", vertelt de aanvaller in NOS Studio Voetbal.

Vitesse verloor met 5-0, en dat ging Linssen niet in de koude kleren zitten. "Ik had gelukkig een jokertje ingezet, dus ik kon gelijk naar huis in plaats van dat ik met de bus terug moest. Als je met 1-0 verliest in de laatste minuut ben je er echt ziek van. Na de 3-0 zit het erop en is de wedstrijd klaar. In de tachtigste minuut zit je eigenlijk al met je gedachten in de bus.."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›