DRIE manieren om FLINK geld te verdienen met Ajax tegen Lille

0
DRIE manieren om FLINK geld te verdienen met Ajax tegen Lille

Voor Ajax begint vanavond de groepsfase van de Champions League met een thuiswedstrijd tegen Lille. De ploeg van trainer Erik ten Hag is er van alles aan gelegen om een goede start te maken in de groepsfase.

Jij kunt vanavond VEEL GELD verdienen met het treffen tussen Ajax en Lille. TOTO heeft namelijk zeer interessante quoteringen. AjaxFanatics zet drie manieren om geld te verdienen op een rijtje. Zet in & win!

Tadic' on fire!
Dusan Tadic is dit seizoen flink op dreef. De Servische smaakmaker scoorde in de Eredivisie al vijf keer in vijf duels en was ook in de voorrondes van de Champions League al driemaal trefzeker. Weet Tadic vanavond opnieuw te scoren én wint Ajax de wedstrijd? Dan pak jij maar liefst 107,50 euro met 50 euro inzet! Een ruime verdubbeling dus!

Gaat Ziyech jou veel geld opleveren?
Hakim Ziyech is vaak goed voor belangrijke doelpunten bij Ajax. Ook vanavond zal de Marokkaans international weer de nodige schoten lossen. Scoort Ziyech én wint Ajax met 1-0, 2-0 of 2-1? Dan pak jij maar liefst 6,25 keer je inzet. Tel uit je winst!

Tagliafico opnieuw trefzeker?
Nicolas Tagliafico scoorde vorig seizoen driemaal in de Champions League. Ook dit seizoen was de Argentijn al drie keer trefzeker, eenmaal in de Champions League en twee keer in de Eredivisie. Gaat Tagliafico vanavond opnieuw scoren? Als hij het eerste of laatste doelpunt van de wedstrijd maakt, ga jij rijk worden. Zet 50 euro in en pak maar liefst 600 euro!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›