''Ajax is aan zijn stand verplicht te winnen van PSV''

1
''Ajax is aan zijn stand verplicht te winnen van PSV''

Marco Timmer vindt dat het Ajax van trainer Erik ten Hag komend weekend enkel genoegen mag nemen met een overwinning bij PSV. In het Philips Stadion staat zondag de eerste topper van het seizoen op het programma.

"Op nationaal niveau bewijst PSV dat geld alleen niet zaligmakend is", steekt de verslaggever van Voetbal International van wal. "De Eindhovenaren hebben een stuk minder te besteden dan Ajax, maar wonnen deze eeuw meer landstitels dan de club uit Amsterdam (tien om zeven)."

"Komende zondag is de eerste Eredivisie-kraker van dit seizoen tussen beide clubs in Eindhoven. Na drie nederlagen in de Lichtstad, waarin Ajax geen enkele keer scoorde, is de kampioen nu aan zijn stand verplicht te winnen van PSV", vervolgt hij.

Volgens Timmer wordt een club niet langer kampioen tegen de kleintjes. "Die potjes winnen Ajax en PSV meestal wel, zelfs als ze slecht spelen. Het onderlinge resultaat kan heel goed beslissend zijn in de titelrace. En hoe leuk de uitspraak van Cruijff ook is, op de lange termijn betekenen de meeste munten toch echt de meeste punten", aldus Timmer.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Sep 2019 om 22:00
    Ik ken deze Marco Visser niet. Klaarblijkelijk een subjectieve journalist uit de buurt van Eindhoven die hoopt op deze manier Ajax onder druk te zetten. Daar waar PSV de selectie op niveau heeft weten te houden heeft Ajax met de verkoop van 3 basisspelers behoorlijk aan kwaliteit moeten inboeten. Hoe kun je dan beweren dat Ajax aan zijn stand verplicht is dat ze van PSV moeten winnen.
Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›