Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken'' Ajax onderuit in rommelige eerste leg tegen Getafe

Onana maakt indruk: ''Hij is de Gordon Banks van deze tijd''

( 0 reacties)
Onana maakt indruk: ''Hij is de Gordon Banks van deze tijd''

Andre Onana maakte de afgelopen week veel indruk in het doel bij Ajax. Journalist Maarten Wijffels is lovend over de doelman uit Kameroen.

"Onana is de Gordon Banks van deze tijd", zegt Wijffels in de podcast van het Algemeen Dagblad. "We hebben allemaal dat beeld nog in ons hoofd betreffende die onhoudbare kopbal tijdens het WK van 1970", aldus de journalist die doelt op de redding van Onana tegen Valencia.

Ook Mossou is zeer te spreken over prestaties van Onana. "Onana is zo lenig en heeft zo een ongelooflijke reflex. Dat is echt niet meer normaal. Hij heeft echt alles en lijkt nu ook voortaan die malle fratsen achterwege te laten. Hij heeft echt alles om de beste van de wereld te worden", aldus Mossou.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›