Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken'' Ajax onderuit in rommelige eerste leg tegen Getafe

Koeman laat zich uit over Dest: ''Ik beloof niemand wat''

( 0 reacties)
Koeman laat zich uit over Dest: ''Ik beloof niemand wat''

Sergiño Dest heeft nog geen keuze gemaakt over zijn interlandtoekomst. De verdediger van Ajax kan uitkomen voor de Verenigde Staten en Nederland. Bondscoach Ronald Koeman hoopt dat Dest voor Oranje kiest.

"Nico Jan Hoogma (technisch directeur van de KNVB, red.) en ik hebben met hem gesproken. Wij hebben het plaatje geschetst over zijn toekomst bij Oranje", tekent de NOS op uit de mond van de keuzeheer van het Nederlands elftal.

"Ik beloof niemand wat, maar ik heb hem aangegeven dat ik toekomst voor hem zie bij het Nederlands elftal", aldus Koeman. Dest heeft al aangegeven zelf meer tijd nodig te hebben voor zijn keuze. Het ontbreekt daarom deze maand zowel bij het Nederlands elftal als de Verenigde Staten.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›