Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken'' Ajax onderuit in rommelige eerste leg tegen Getafe

Ziyech oogst lof: ''Hij kan zo ongelooflijk goed voetballen''

( 0 reacties)
Ziyech oogst lof: ''Hij kan zo ongelooflijk goed voetballen''

Ajax won afgelopen weekend met 0-2 op bezoek bij ADO Den Haag en Hakim Ziyech nam beide assists voor zijn rekening. Stef de Bont heeft genoten van de aanvallende middenvelder, die tegen Valencia ook al een geweldig doelpunt maakte. 

"Die eerste helft van Ziyech: wát een ongelooflijk goede voetballer is dat", vertelt hij bij VI Praat Na. "Waar we een paar jaar geleden nog wel eens vroegen 'of hij er wil zin in had, en gemotiveerd is', een beetje een imago had hij. Nu heb je dat resultaat bij Valencia neergezet en moet je een paar dagen daarna naar het kunstgras in Den Haag, op de koudste 6 oktober ooit gemeten, en Ziyech had er een partij zin in!"

De verslaggever van Voetbal International is nog niet klaar met zijn lofzang. Ook Feyenoord- en PSV-supporters moeten dat toch wel zien? Dat is toch waarom de Eredivisie door collega Marco Timmer 'de leukste competitie van de wereld' wordt genoemd? Want dit soort dingen zie je ook omdat er zo slecht verdedigd wordt, maar hij kan zo ongelooflijk goed voetballen", besluit De Bont enthousiast. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›