OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' Laat doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla' 'Ziyech tegen Getafe waarschijnlijk gewoon weer inzetbaar' MATCHDAY: Ajax met Huntelaar en zonder Ziyech in duel met Heracles

Derksen legt uit: ''Weet je wat het nadeel van Huntelaar is?''

( 0 reacties)
Derksen legt uit: ''Weet je wat het nadeel van Huntelaar is?''

Ajax won afgelopen weekend met 0-2 op bezoek bij ADO Den Haag en Klaas-Jan Huntelaar nam de eerste treffer voor zijn rekening. Johan Derksen ziet de ervaren aanvaller van de club uit Amsterdam echter niet meer als optie voor het Nederlands elftal. 

"Hij is geen targetman", legt hij uit bij Veronica Inside. "Als je een internationale wedstrijd speelt, waarin je tijdens de laatste tien minuten hoge ballen voor de pot moet gooien, dan moet er een vent inklimmen. Daar ligt niet de kracht van Huntelaar, die wacht dan op het vallende balletje", aldus Derksen. 

"Weet je wat het nadeel van Huntelaar is bij het Nederlands elftal? Huntelaar heeft geen rust in zijn lijft als hij op de bank zit", vervolgt hij. "Bij Van Marwijk werd het een sfeerverpester als hij niet speelde. Je moet een vent hebben die genoegen neemt met zijn rol van pinchhitter, dat kan hij niet."

Hans Kraay jr. vult aan: "Daar zit zóveel gif in. Ze willen het bij Ajax niet horen: maar hij heeft die Dolberg gewoon uitgeknepen. Ik heb de indruk dat als Huntelaar 48 is en Ajax zegt dat ze zijn contract niet willen verlengen, dat hij gewoon de banden lek steekt van Overmars en Van der Sar."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›