Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel'' Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken''

Promes beseft: ''Het zijn geen kleine meneren in het voetbal''

( 0 reacties)
Promes beseft: ''Het zijn geen kleine meneren in het voetbal''

Quincy Promes is de laatste weken uitstekend op dreef bij Ajax. De 27-jarige aanvaller, die al meerdere belangrijke doelpunten voor zijn rekening nam, wil nu ook bij het Nederlands elftal laten zien dat hij na zijn vertrek bij Sevilla weer in vorm is. 

"Ik denk dat ik goed teruggekomen ben na zo'n wisselvallig seizoen", vertelt hij voor de camera van Veronica Inside. "Het was een leerzaam jaar. Ik neem alle positieve dingen mee, maar ik had er meer verwachtingen van. Het ligt nu achter me. Ik ben mentaal sterk genoeg om realistisch naar mijn situatie te kijken en daarom ben ik nu bij Ajax", legt Promes uit. 

"Dit is een mooie kans om te laten zien dat ik ook op dit podium van waarde kan zijn", vervolgt de aanvaller, die regelmatig kritiek krijgt van de buitenwacht. "De een is voor, de ander is tegen. Daar trek ik mij niet zo veel van aan, met die kritiek kan ik niets. Ik krijg alleen mee wat relevant is, dus feedback van de trainers, collega's, familie en vrienden", aldus Promes.

"Ik weet niet waar het vandaan komt", vervolgt hij over zijn criticasters. "Dat moet je aan degenen vragen die altijd negatief over mij praten. Dan hoor je het een keer van hun kant. Als ze het kunnen onderbouwen, ben ik er ook benieuwd naar", vertelt Promes, die wijst op trainer Erik ten Hag en bondscoach Ronald Koeman. "Zij zien van dichtbij hoe ik mij ontwikkel. Het zijn geen kleine meneren in het voetbal. Als zij vertrouwen in je hebben, zegt dat genoeg."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›