''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' Laat doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla' 'Ziyech tegen Getafe waarschijnlijk gewoon weer inzetbaar'

De Ligt over bizar gerucht: ''Haha, dat is echt een wild verhaal''

( 0 reacties)
De Ligt over bizar gerucht: ''Haha, dat is echt een wild verhaal''

Matthijs de Ligt heeft een wisselvallige start bij Juventus achter de rug. De voormalig Ajax-verdediger, die afgelopen weekend met De Oude Dame wist te winnen op bezoek bij Inter, weet echter dat er veel bizarre geruchten in de pers verschijnen.

Zo ontkent hij dat hij door trainer Maurizio Sarri op een speciaal dieet is gezet om op het juiste gewicht te blijven. "Haha, dat is echt een wild verhaal", reageert hij in gesprek met NU.nl. "Nee, ik verbaas me er niet meer over. Soms denk ik wel van: hoezo dit nu weer?"

"Dan heb ik voor mezelf een goede wedstrijd gespeeld, maar dan is het blijkbaar toch weer niet goed genoeg", vervolgt De Ligt. "Maar goed, dat zijn ook maar meningen. Ik moet van mezelf weten wat ik goed en fout doe, en dat weet ik dondersgoed." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›