Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel'' Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken''

Van de Beek: ''Ik denk dat iedereen zichzelf wel opstelt, toch?''

( 0 reacties)
Van de Beek: ''Ik denk dat iedereen zichzelf wel opstelt, toch?''

Ronald Koeman koos in de meeste wedstrijden van het Nederlands elftal voor een middenveld met Frenkie de Jong, Georginio Wijnaldum en Marten de Roon. Als het aan Donny van de Beek ligt, krijgt hij echter snel een basisplaats bij Oranje. 

"Ik denk dat iedereen zichzelf wel opstelt, toch? Uiteindelijk ligt het allemaal aan jezelf", legt hij uit op de website van de NOS. "Je moet zorgen dat een trainer niet meer om je heen kan, dat zal ik ook moeten doen", beseft Van de Beek, die bij Ajax onomstreden is als hij fit is. 

De middenvelder wil er dan ook alles aan doen om het ook bondsoach Koeman zo lastig mogelijk te maken. "Door op de training of wanneer ik de kans krijg het te laten zien", vervolgt hij vastberaden. "Dan maakt de positie, op 6 of op 10, mij niet uit. Als ik maar lekker kan voetballen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›