Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel'' Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken''

''Soms doet Messi dingen, dan is het ook in het veld genieten''

( 0 reacties)
''Soms doet Messi dingen, dan is het ook in het veld genieten''

Frenkie de Jong heeft het uitstekend naar zijn zin bij FC Barcelona. De middenvelder, die vorig seizoen één van de sterkhouders was bij Ajax, is niet verrast dat hij direct al zo veel speeltijd krijgt bij de Spaanse grootmacht. 

"Als ik had verwacht dat ik het niveau niet aan zou kunnen, dan was ik natuurlijk niet naar Barcelona gegaan", vertelt hij voor de camera van Veronica Inside. De Jong speelde tot nu toe vier keer samen met Lionel Messi en dat smaakt uiteraard naar meer. 

"Natuurlijk geniet ik daar van", lacht hij. "Toen ik klein was keek ik al naar hem. Het is speciaal om met hem op het veld te mogen staan. Soms doet hij dingen, dan is het ook in het veld genieten. Het is ook nog steeds leuk om met hem te trainen", aldus De Jong. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›