''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' Laat doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla' 'Ziyech tegen Getafe waarschijnlijk gewoon weer inzetbaar'

''De Jong bewijst wekelijks dat De Ligt een enorme fout heeft gemaakt''

( 0 reacties)
''De Jong bewijst wekelijks dat De Ligt een enorme fout heeft gemaakt''

Matthijs de Ligt kon afgelopen zomer rekenen op de interesse van de complete Europese top. De voormalig Ajax-captain had net als Frenkie de Jong een contract bij FC Barcelona kunnen tekenen, maar gaf zijn ja-woord aan het Italiaanse Juventus.

"De Jong zei 'nee' tegen het grote geld van Paris Saint-Germain en koos voor Barça, waar zijn Ajax-vriend het belangrijker vond om een flink salaris te verdienen in Turijn", schrijft sportjournalist Lluís Miguelsanz in zijn column voor het Spaanse Sport

Waar De Ligt het vooralsnog moeilijk heeft in Italië, speelt De Jong de sterren van de hemel. "Je kunt toch wel stellen dat De Jong De Ligt een lesje geleerd heeft: hij was niet bang om te vechten voor zijn plek en is al verworden tot de beste aankoop van Barcelona sinds jaren..."

"De verdediger van De Oude Dame moet wel met enige jaloezie naar zijn vriend kijken, want zijn imago is al wat afgebrokkeld in Italië en de kritiek neemt toe: hij zou kracht én snelheid missen. De Jong bewijst wekelijks dat De Ligt een enorme fout heeft gemaakt", aldus Miguelsanz.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›