Vergadering geopperd bij Ajax: ''Hij moet niet meer uit de spits'' Cillessen moet duel met Ajax waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis

Blind geniet bij Ajax en Oranje: ''Dat is op dit moment het geval''

( 0 reacties)
Blind geniet bij Ajax en Oranje: ''Dat is op dit moment het geval''

Daley Blind verkeert in uitstekende vorm. De verdediger van Ajax is een steunpilaar in het elftal van trainer Erik ten Hag en meldde zich met een grote lach bij het Nederlands elftal.

"Soms zit je in van die fases in je carrière dat je je heel goed voelt. Dat is op dit moment het geval", zegt Blind bij de persconferentie, opgetekend door FOX Sports. "Ik zit gewoon lekker in m'n vel en krijg op de club veel vertrouwen van mijn medespelers en trainer."

Blind voelt ook bij het Nederlands elftal veel vertrouwen. "Ja, ook hier. Dus ik voel me heel goed. Ik hoop dat ik die lijn door kan trekken en vast kan houden", aldus de routinier, die donderdag met het Nederlands elftal tegen Noord-Ierland speelt. Zondag wacht de uitwedstrijd tegen Wit-Rusland.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›