''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' Laat doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla' 'Ziyech tegen Getafe waarschijnlijk gewoon weer inzetbaar'

Ajax sluit mediapartnership met grote Amerikaanse partij

( 0 reacties)
Ajax sluit mediapartnership met grote Amerikaanse partij

Ajax heeft een mediapartnership gesloten met het Amerikaanse ESPN. Deze deal moet ervoor gaan zorgen dat het bereik van Ajax op de Amerikaanse markt verder toeneemt. 

ESPN is een van de grootste mediapartijen van de Verenigde Staten en beschikte al over de rechten om Eredivisie-wedstrijden uit te zenden in Amerika. De nieuwe deal met Ajax maakt het vanaf nu ook mogelijk om buiten wedstrijdmomenten om content over Ajax te verspreiden. 

Algemeen directeur van Ajax Edwin van der Sar is blij met de deal, zo laat hij weten op de website van de club. "Het uitbouwen van het bereik van Ajax in Amerika is de 1e stap in de strategische benadering van die markt. ESPN biedt ons het platform om dit te kunnen doen en denkt mee over het type content, relevant voor de Amerikaanse voetbalconsument". 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›