Eiting hoopt op basisplaats tegen PSV: ''Veldbezetting beter met mij'' Kritiek op keuzes Ten Hag: ''Je hebt niet zoveel aan hem'' VIDEO | Samenvatting: Zwak Ajax verliest bij FC Groningen OFFICIEEL | Ajax stuurt Bandé tijdelijk naar Zwitserland Ten Hag eerlijk: ''De beste fase van ons kwam toen hij gewisseld was''

Van Hooijdonk duidelijk: ''Met Van de Beek weet ik één ding''

( 0 reacties)
Van Hooijdonk duidelijk: ''Met Van de Beek weet ik één ding''

Donny van de Beek moest donderdag genoegen nemen met een invalbeurt bij het Nederlands elftal, maar had zondag in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland een basisplaats. De Ajacied kwam niet helemaal goed uit de verf.

Tegen Noord-Ierland kreeg Marten de Roon nog de voorkeur boven Van de Beek. "De Roon is een uitstekende selectiespeler, die je in sommige wedstrijden nodig hebt. Maar in sommige wedstrijden zou ik ook voor een ander kiezen", zegt Pierre van Hooijdonk bij de NOS.

"Ik wil dat mijn middenvelders doelpunten kunnen maken", vervolgt de oud-spits van het Nederlands elftal. "Met Van de Beek weet ik één ding: ik heb scorend vermogen op mijn middenveld staan." Oranje boekte afgelopen week twee overwinningen en zette daarmee een grote stap richting het EK.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›