Driessen reëel: ''Die kan zo'n rol beter invullen dan Van de Beek''

0
Driessen reëel: ''Die kan zo'n rol beter invullen dan Van de Beek''

Het Nederlands elftal won zondagavond met 1-2 op bezoek bij Wit-Rusland, maar Donny van de Beek kwam niet echt uit de verf in zijn controlerende rol op het middenveld. Kenneth Perez snapt wel waarom de Ajacied bij zijn club beter presteert dan in Oranje. 

"Clubtrainer en bondscoach zijn twee verschillende trainers", legt de voormalig profvoetballer uit bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Misschien ziet Koeman een speler liever op acht in plaats van op tien, terwijl de clubtrainer hem meer een tien vindt", aldus Perez. 

"Het verschil tussen linksbuiten en rechtsback is best groot, maar Van de Beek heeft op tien ongelooflijk goed gespeeld bij Ajax, tot de belangstelling van Real Madrid", vervolgt hij. "Dan moet je de concurrentiestrijd aangaan met degene die daar staat, die het toevallig geweldig doet (De Roon, red.)."

De Telegraaf-verslaggever Valentijn Driessen weet te melden dat Davy Pröpper hoger in de pikorde staat dan Donny van de Beek. "Koeman kwam in de problemen omdat Pröpper geblesseerd raakte. Hij speelde tegen Estland. Anders had hij gespeeld. Die kan zo'n rol beter invullen dan Van de Beek."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›