Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis MATCHDAY | Huntelaar en Dest keren tegen Willem II terug in de basis Ziyech komt met schitterend gebaar: ''Stuur dit alsjeblieft door''

Martínez over 'lengtediscussie': ''Dat vind ik een sprookje''

( 0 reacties)
Martínez over 'lengtediscussie': ''Dat vind ik een sprookje''

Lisandro Martínez voelt zich op zijn plek bij Ajax. De Argentijn is razendsnel geacclimatiseerd in Amsterdam en kan door trainer Erik ten Hag op meerdere plekken ingezet worden. Martínez werd als verdediger bij Defensa y Justicia opgepikt, maar speelt bij Ajax veelvuldig op het middenveld.

De linkspoot (1.78m) heeft echter geen problemen met een plek in de defensie. "Ik vind het een sprookje dat centrale verdedigers per se breed en lang moeten zijn", vertelt hij in La Oral Deportiva, een radiostation uit zijn thuisland. "Lang zijn kan in je voordeel werken, maar het gaat om de slimmigheid van de speler."

Op het middenveld kan Martínez zich uitleven. "We spelen altijd heel offensief en dominant voetbal. Dat voelt erg goed voor mij, want ik houd ervan om constant met de bal in mijn bezit te lopen. Gelukkig had ik ook een goede aanpassing aan Ajax en speel ik nu in een geweldig team", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›