Müller 'niet welkom' bij Ajax: ''Verschrikkelijke en vervelende vent''

0
Müller 'niet welkom' bij Ajax: ''Verschrikkelijke en vervelende vent''

Marc Overmars liet rondom de afscheidswedstrijd van Rafael van der Vaart in het stadion van Hamburger SV weten dat hij een transfer van Bayern München-aanvaller Thomas Müller naar Ajax wel ziet zitten. Een mogelijk domme zet, zo stellen de clubwatchers van De Telegraaf.

"Marc Overmars zou gezegd hebben dat hij heel erg welkom is, maar ik denk dat hij helemaal niet welkom is. Die gaat eigen talenten en de spelers die ze nu hebben voor de voeten lopen", vertelt Mike Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

Verweij krijgt bijval van zijn collega Valentijn Driessen. "Messi is ook mooi en welkom, maar die komt ook niet. Je moet Müller helemaal niet willen. Ik vind het een verschrikkelijke en vervelende vent. We hebben Younes en Heiko Westermann gehad en in de jeugd speelt een toptalent uit Duitsland (Nicolas Kühn, red.), daar hebben we ook nog niets van gehoord", vult hij aan.

Driessen is nog niet klaar met zijn verhaal. "Müller is welkom om een bal gehakt te komen eten op De Toekomst, maar daarna moet hij weer snel terug naar Duitsland", aldus Driessen. Verweij heeft an sich niets tegen Duitsers. "Maar ze voegen niets toe aan Ajax."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›