''Dát is de reden dat AZ liever niet meer aan Ajax en PSV verkoopt''

0
''Dát is de reden dat AZ liever niet meer aan Ajax en PSV verkoopt''

Supporters van Ajax en PSV laten zich op de sociale media meermaals uit over Teun Koopmeiners, Myron Boadu en Calvin Stengs. Het trio van AZ maakt dit seizoen grote indruk, maar in Alkmaar is men niet happig om mee te werken aan een transfer van een van hen naar Amsterdam of Eindhoven.

"AZ hoopt het gat te verkleinen, dát is de reden dat ze liever niet meer aan Ajax en PSV verkopen. En geef ze eens ongelijk", laat Brian Wijker, sportjournalist van het Noordhollands Dagblad, weten via zijn Twitter-account. 

Feyenoord hoeft helemaal niet te rekenen op hun komst. "Ik zou de laatste vijftien jaar onder de loep nemen. Dan kun je constateren dat er van een gat tussen Feyenoord en AZ al nauwelijks meer sprake is. Maar eens of oneens: lijkt me enkel goed dat je als subtopper ambities hebt en geen genoegen neemt met een vierde plek."

Volgens Wijker staat Ajax nog niet op eenzame hoogte. "Ajax is goed op weg, maar er is nog niets structureel. Net als dat dit bij AZ in Nederland nog niet zo is. Zelfde verhaal. Maar wat wil je dan? Dat andere clubs zich bij de Ajax-heerschappij neerleggen en niet hogerop willen, omdat het niet reëel is? Vast goed voor de competitie", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›