''Bij Liverpool kon Schuurs één miljoen netto per jaar verdienen''

0
''Bij Liverpool kon Schuurs één miljoen netto per jaar verdienen''

Perr Schuurs maakte ruim een jaar geleden de overstap van Fortuna Sittard naar Ajax. De verdediger had ook voor Liverpool kunnen kiezen, want de Engelse topclub toonde eveneens belangstelling.

Volgens vader Lambert Schuurs werd er een 'hype' rondom zijn zoon gemaakt. "Bij Fortuna deed hij leuke dingen en gaf hij mooie passes, maar van positionering had hij nog geen kaas gegeten", zegt Schuurs senior in gesprek met Dagblad de Limburger. "Maar er werd een hype om hem heen gecreëerd."

"Mede door jullie, maar vooral door mensen die geld aan hem willen verdienen", vervolgt hij. "Dan worden clubs geïnformeerd en plots willen Juventus en Liverpool hem hebben. Bij Liverpool kon hij één miljoen netto per jaar gaan verdienen. De leiding van Fortuna werd helemaal gek dat wij daar niet op ingingen."

Schuurs senior wil voor zijn zoon verstandige keuzes maken en zich niet door het geld laten leiden. Toch vindt hij de voetbalwereld 'beangstigend'. "Omdat er dingen gebeuren die je zelf niet in de hand hebt. Jezus, dan hoor je over een horloge van 70.000 van Dolberg."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›