Ten Hag roemt 'wervelend' Ajax: ''Dat is moeilijk te verdedigen'' BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS VIDEO | Samenvatting: Sierhuis helpt Jong Oranje aan nipte zege 'Alleskunner' van Ajax maakt indruk: ''Die keuze pakte goed uit'' Hoofdrol voor Wijnaldum en AZ-debutanten bij ruime zege Oranje

Ziyech legt 'actie, reactie' uit: ''Ze waren aan het fluiten''

( 0 reacties)
Ziyech legt 'actie, reactie' uit: ''Ze waren aan het fluiten''

Ajax speelde dinsdagavond in een krankzinnige wedstrijd met 4-4 gelijk tegen Chelsea en Hakim Ziyech kamote na afloop met gemengde gevoelens. De creatieve linkspoot stond met een geweldige assist aan de basis van de 1-2 van Quincy Promes. 

"Ik weet dat Quincy loopt, dus dan moet je hem gewoon erachter leggen", legt hij uit voor de camera van Ziggo Sport. "Hij hoeft er alleen tegenaan te lopen. Van buiten is het mooi om te zien, maar voor ons is het een automatisme. We vinden elkaar heel makkelijk", weet Ziyech.

Bij het derde doelpunt wist hij Kepa te verschalken met een geweldige vrije trap. "Er zat een beetje geluk bij, want het ging via de keeper zijn gezicht. Volgens mij was 'ie er anders niet ingegaan", vervolgt hij realistisch. "Waarom ik zo juichte? Voordat ik schoot, waren ze (Chelsea, red.) aan het fluiten en dingen aan het roepen. Actie, reactie", aldus Ziyech. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›