''Ajax is echt genaaid, net als in de thuiswedstrijd tegen Chelsea''

0
''Ajax is echt genaaid, net als in de thuiswedstrijd tegen Chelsea''

Ajax speelde dinsdagavond na een knotsgekke wedstrijd in Engeland met 4-4 gelijk tegen Chelsea en Aad de Mos was na afloop vernietigend in zijn oordeel over Gianluca Rocchi. De 72-jarige Hagenaar haalt keihard uit naar de scheidsrechter. 

"Dit is de laatste wedstrijd van hem op dit niveau, dat kan niet anders", legt hij uit op de website van het Algemeen Dagblad. "De hele wereld heeft deze ongekende blunder gezien. De impact is enorm, dit kan Ajax zomaar overwintering in de Champions League kosten", voorspelt De Mos. 

Wat had Rocchi dan moeten doen? "Alleen Blind eraf sturen en het spel stilleggen", adviseert hij. "Ajax is echt genaaid, net als in de thuiswedstrijd tegen Chelsea. Wat ik ook niet begrijp: dan heb je een VAR, maar dan grijpt hij niet in? Voor hem is het ook einde verhaal op dit niveau", constateert De Mos, die wel vol lof is over het indrukwekkende optreden van de club uit Amsterdam. 

"Ga het maar doen, 1-4 voor komen op Stamford Bridge. Ze scoren net zo makkelijk tegen Chelsea als tegen PEC Zwolle. Het lijkt ze geen moeite te kosten", vervolgt de voormalig Ajacied, die genoot van Hakim Ziyech. "Hij speelde fenomenaal. Het is een hele grote meneer, hij wordt op dit niveau alleen maar groter en groter. Echt de dragende speler van dit Ajax.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›