Spaan geniet van Ajax: ''Veel beter dan dat hele sneue Chelsea''

0
Spaan geniet van Ajax: ''Veel beter dan dat hele sneue Chelsea''

Ajax speelde dinsdagavond in Engeland met 4-4 gelijk tegen Chelsea en Henk Spaan kampte na afloop met gemengde gevoelens. Hij heeft genoten van de club uit Amsterdam, maar haalt keihard uit naar Gianluca Rocchi. 

"Hoe een scheidsrechter in één spelsituatie twee rode kaarten kan geven horen we wel in de eindeloze, wekenlang durende nabeschouwingen op deze wedstrijd. Die voor Veltman was sowieso onterecht met de nieuwe regel bij penalty’s, dacht ik", blikt hij terug op de website van het Parool. 

"Dat Ajax gewoon veel beter kan voetballen dan dat hele sneue Chelsea − zo hysterisch juichen tegen negen man, hou op zeg − werd opnieuw duidelijk toen ze met zijn elven nauwelijks in staat bleken om Tadic, Promes en Van de Beek te beteugelen die nog eens lekker gingen tikken met twee man minder", vervolgt de columnist, die meerdere spelers zag uitblinken. 

"Was ikzelf helemaal kapot op de bank, Promes en Nico (Tagliafico, red.) gingen dwars door hun derde en vierde adem heen, Onana hield de 5-4 van Batshuayi tegen met een redding die je zelden ziet, Mazraoui was weer helemaal terug en Ziyech, tja, die was zo verschrikkelijk goed… (zucht)", besluit Parool over de spelmaker van de club uit Amsterdam. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›