Ten Hag roemt 'wervelend' Ajax: ''Dat is moeilijk te verdedigen'' BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS VIDEO | Samenvatting: Sierhuis helpt Jong Oranje aan nipte zege 'Alleskunner' van Ajax maakt indruk: ''Die keuze pakte goed uit'' Hoofdrol voor Wijnaldum en AZ-debutanten bij ruime zege Oranje

Onana blikt terug: ''Ik was in shock: hoe is dit mogelijk?''

( 0 reacties)
Onana blikt terug: ''Ik was in shock: hoe is dit mogelijk?''

Bij Ajax stonden de gezichten op onweer na het gelijke spel in de Champions League bij Chelsea. André Onana keek een dag later echter met een trots gevoel terug op het treffen.

"Ik besefte hoe moeilijk het zou gaan worden", vertelt hij in gesprek met Ajax TV. "Omdat we tegen een goede tegenstander speelden, zonder eigen publiek. Met negen man spelen is bijna niet te doen. Ik kon niet geloven wat er gebeurde. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ik was in shock: hoe is dit mogelijk?"

Ajax trok een gelijkspel over de streep. "Ik ben blij dat we karakter hebben laten zien, zelfs met negen man. Ik ben heel trots op dit team. We hebben aan de wereld laten zien dat we naast goed voetballen ook kunnen strijden", aldus Onana, die zelf een aantal belangrijke reddingen had. "Het was voor het team belangrijk dat ik zelfvertrouwen uitstraalde."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›