Mazraoui vol vertrouwen: ''Kunnen prestatie vorig seizoen evenaren''

0
Mazraoui vol vertrouwen: ''Kunnen prestatie vorig seizoen evenaren''

Noussair Mazraoui kende dit seizoen een moeizame start bij Ajax, maar de laatste twee wedstrijden kreeg de rechtsback de voorkeur boven Sergiño Dest.

"Dit is heerlijk", zegt Mazraoui in gesprek met Voetbal International. "Ik heb mezelf laten zien en daar gaat het om. Ik kreeg de kans en dan moet ik me erin vastbijten. Het is zeker weten de lekkerste wedstrijd van het seizoen voor mij. Het was pas mijn tweede negentig minuten in drie maanden of zelfs langer. Fysiek ben ik nu goed, het is nu doorpakken en stappen maken."

Ondanks zijn eigen goede spel baalde de Marokkaan van het gelijke spel tegen Chelsea. "Omdat we deze wedstrijd hadden moeten winnen", stelt hij. "We staan 4-1 voor en uiteindelijk wordt het nog 4-4. Aan het einde moeten we misschien blij zijn met een punt. Maar als je ziet hoe het is gelopen… Ik vind de twee rode kaarten in één minuut schandalig. Dat was voor mij nieuw, dat heb ik nog nooit meegemaakt."

Mazraoui kan echter wel verder met het duel. "Het geeft me vertrouwen", geeft hij aan. "Dat heeft een speler altijd nodig. Misschien dat mensen het vertrouwen in mij kwijt waren, maar ik heb het vertrouwen in mezelf nooit verloren. Ik geloof in deze groep en dat we overwinteren in de Champions League."

"Door vorig jaar zijn de verwachtingen natuurlijk hoog, maar ik geloof in de kwaliteiten van dit team. We hebben gisteren laten zien dat we ook Chelsea kunnen overdonderen en ik denk dat we de prestatie van vorig seizoen kunnen evenaren", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›