Ten Hag roemt 'wervelend' Ajax: ''Dat is moeilijk te verdedigen'' BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS VIDEO | Samenvatting: Sierhuis helpt Jong Oranje aan nipte zege 'Alleskunner' van Ajax maakt indruk: ''Die keuze pakte goed uit'' Hoofdrol voor Wijnaldum en AZ-debutanten bij ruime zege Oranje

''PSV moet durven toegeven dat Ajax een veel betere ploeg heeft''

( 0 reacties)
''PSV moet durven toegeven dat Ajax een veel betere ploeg heeft''

PSV verkeert in zwaar weer. De ploeg van Mark van Bommel draait verre van soepel de afgelopen weken en dat valt ook af te lezen aan de resultaten, die de laatste tijd tegenvallen.

Ronald Waterreus ziet het misgaan bij zijn voormalig werkgever. Volgens de oud-keeper is er na de nederlagen tegen FC Utrecht en AZ en het gelijkspel tegen Sparta Rotterdam zeker sprake van een crisis. PSV kan de titel vergeten, aldus Waterreus in de Volkskrant.

"Zelfs als Ajax nog drie keer verliest, moet PSV de komende 23 wedstrijden winnen om kampioen te worden. Dat gaat niet gebeuren", voorspelt de oud-doelman. "Misschien moeten ze in Eindhoven durven toegeven dat Ajax een veel betere ploeg heeft."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›