Gravenberch roemt PSV-talent: ''Ben vooral heel blij voor hem''

0
Gravenberch roemt PSV-talent: ''Ben vooral heel blij voor hem''

Mohamed Ihattaren is dit seizoen één van de revelaties bij PSV en Ryan Gravenberch is vol lof over de creatieve linkspoot.  Het talent van Ajax speelde in de vertegenwoordige jeugdelftallen van Nederland samen met de aanvallende middenvelder van PSV. 

"Mo is goed", legt hij uit in een interview met Voetbal International. "Wat ik mooi vind aan hem, is dat hij al van kleins af aan zijn eigen koers vaart. Mo bedenkt iets op het veld en doet het gewoon, het maakt niet uit op welk niveau. Hij heeft dat altijd gedaan, nu in de Eredivisie doet hij het en straks op het hoogste podium zal hij dat ook doen", voorspelt Gravenberch. 

"Of ik jaloers ben? Nee, ik ben vooral heel blij voor hem", vervolgt hij. "Misschien ben ik wel het tegenovergestelde van hem. Ik ben nog wat te afwachtend geweest, maar dat zou ik niet moeten zijn. Het is bij mij soms nog wat bescheiden, maar ook weer niet te. Ik maak er, zeker de laatste tijd, stappen in", constateert Gravenberch, die realistisch blijft. 

"Hij maakt een andere ontwikkeling door dan ik, omdat Ajax en PSV verschillende clubs zijn. Ik denk dat hier het niveau hoger ligt", stelt hij. "Ik wacht daarom geduldig op mijn kansen. Mo heeft die al gekregen, met twee handen aangepakt en ook direct laten zien wat hij kan. In dat opzicht is hij een voorbeeld", besluit Ihattaren. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›