BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS VIDEO | Samenvatting: Sierhuis helpt Jong Oranje aan nipte zege 'Alleskunner' van Ajax maakt indruk: ''Die keuze pakte goed uit'' Hoofdrol voor Wijnaldum en AZ-debutanten bij ruime zege Oranje Eén Ajacied in de basis bij Nederlands Elftal tegen Estland

Ten Hag deelt compliment uit: ''Daar zijn we heel blij mee''

( 0 reacties)
Ten Hag deelt compliment uit: ''Daar zijn we heel blij mee''

Ajax speelde dinsdagavond in de Champions League met 4-4 gelijk tegen Chelsea en trainer Erik ten Hag zag dat Noussair Mazraoui een uitstekende indruk maakte. De oefenmeester was vrijdagmiddag tijdens de persconferentie vol lof over de vleugelverdediger. 

"Daar zijn we natuurlijk heel blij mee", sprak hij. "We weten dat hij het kan, maar in het begin van het seizoen voldeed hij niet aan de eis. Ik ben heel blij dat hij het kan omzetten in een wedstrijd waarin heel veel op het spel staat", aldus Ten Hag, die in Londen met vijf 'aanvallers' begon. 

"Als aanvallende voetballers de verdedigende discipline hebben, kunnen ze altijd samenspelen", legt hij uit. "Maar het hangt er vanaf hoeveel ze aan elkaar kunnen geven en wat ze kunnen opbrengen", beseft Ten Hag, die niet verrast is dat Hakim Ziyech uitstekend als 'nummer tien' kan spelen. "Qua intelligentie maak ik me daar nooit zorgen om bij Hakim."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›