Ten Hag roemt 'wervelend' Ajax: ''Dat is moeilijk te verdedigen'' BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS VIDEO | Samenvatting: Sierhuis helpt Jong Oranje aan nipte zege 'Alleskunner' van Ajax maakt indruk: ''Die keuze pakte goed uit'' Hoofdrol voor Wijnaldum en AZ-debutanten bij ruime zege Oranje

Van der Vaart enthousiast: ''Wat is Ajax goed geworden, hé''

( 0 reacties)
Van der Vaart enthousiast: ''Wat is Ajax goed geworden, hé''

Ajax speelde dinsdagavond in een knotsgekke wedstrijd met 4-4 gelijk tegen Chelsea en Rafael van der Vaart heeft genoten van de ploeg van trainer Erik ten Hag. De voormalig profvoetballer is vol lof over Hakim Ziyech en Quincy Promes. 

"Wat is Ajax goed geworden, hé", sprak hij bij Radio Veronica. "Als je Ziyech toch ziet spelen, zoveel kwaliteit. Quincy Promes die helemaal los lijkt te zijn", constateert Van der Vaart, die het niet eens is met de analyse van Derksen over de goal van Ziyech. "Het is zo'n wereldgoal, dan moet je niet eens aan Ziyech vragen of het zo was bedoeld. Het was gewoon zo bedoeld", legt hij uit.

Van der Vaart verwacht overigens dat Ajax zondag in eigen huis 'gewoon' gaat winnen FC Utrecht. "Je moet goed beginnen tegen ze, wat een cliché weer, maar het is wel zo", vervolgt hij realistisch. "Utrecht heeft best een goed team met allemaal spelers die net de top niet hebben gehaald, maar Ajax wint dit gewoon met 3-1", voorspelt Van der Vaart. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›