Van den Brom: ''Ze spelen met veel risico en geven veel ruimtes weg''

0
Van den Brom: ''Ze spelen met veel risico en geven veel ruimtes weg''

Ajax neemt het zondagmiddag in de Johan Cruijff Arena op tegen FC Utrecht en John van den Brom verwacht een loodzware middag tegen de club uit Amsterdam. Hij zag de ploeg van trainer Erik ten Hag dinsdagavond aan het werk tegen Chelsea. 

"Je kijkt als liefhebber naar de Champions League, zeker als Nederlandse ploegen spelen", legt hij uit op de website van het Algemeen Dagblad. "Natuurlijk kijk je een beetje mee hoe ze het doen. Ze speelden iets anders, voor de eerste keer in die formatie. Je probeert altijd te bedenken wat ze zondag gaan doen. Maar ze hebben zo veel keus. En daarbij is de manier van spelen van Ajax wel bekend", aldus Van den Brom.

"Dat is niet zo moeilijk, je ziet ze elke week. En dat doen ze goed. Dat is mooi om te zien, eerlijk is eerlijk. Maar ze spelen met veel risico en geven ook veel ruimtes weg. Je gaat zeker kansen krijgen", vervolgt de oefenmeester, die al een strijdplan in gedachten heeft. "Als je heel open gaat spelen, veel plezier dan. Dan denk ik niet dat het iets kan worden”, besluit Van den Brom realistisch. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›