''Zuid-Amerikanen en vernuftige jongens vullen elkaar uitstekend aan''

0
''Zuid-Amerikanen en vernuftige jongens vullen elkaar uitstekend aan''

Volgens Rinus Israël zijn de goede prestaties van Hakim Ziyech, Dusan Tadic en Donny van de Beek vooral te danken aan het goede collectief, wat Erik ten Hag heeft gecreëerd in Amsterdam.

"Tadic en Ziyech zijn de architecten van dit elftal. Zij zien dingen die anderen niet zien en weten vervolgens de bal daar ook nog te krijgen", begint Israël in gesprek met De Telegraaf. "Van de Beek was altijd ijzersterk als meest diepe middenvelder. Momenteel staat hij iets verder teruggezakt, maar ook die rol lijkt hem als gegoten te zitten. Ondanks dat hij minder vaak de diepte in wordt gestuurd, is hij nog altijd veelvuldig trefzeker."

Volgens Israël hebben de goede prestaties ook te maken met de verrichtingen van de Zuid-Amerikanen bij Ajax. "Zo waren Nico Tagliafico en Lisandro Martinez ook erg goed. Zij hebben een geweldige instelling. Je ziet bij hen dat Zuid-Amerikaanse temperament. Ze zijn sterk in het veroveren van de bal en hebben een goede pass in huis om het spel voort te zetten. De combinatie met vernuftige jongens als Ziyech en Tadic is perfect. Die jongens vullen elkaar uitstekend aan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›