Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis MATCHDAY | Huntelaar en Dest keren tegen Willem II terug in de basis Ziyech komt met schitterend gebaar: ''Stuur dit alsjeblieft door''

''PSV moet het hebben van boerenslimheid om met Ajax te concurreren''

( 0 reacties)
''PSV moet het hebben van boerenslimheid om met Ajax te concurreren''

De fans van PSV zijn er goed ziek van. De Eindhovenaren verspeelden in slechts enkele weken tijd de landstitel en het gat met Ajax is vrijwel onoverbrugbaar.

Toch blijven de supporters achter hun club staan. "Van het verval zijn wij ook geschrokken, maar roepen dat Van Bommel weg moet, doe ik niet", stelt Harrie Timmermans, voorzitter van de supportersverenging van PSV, in het Eindhovens Dagblad.

"Het is ook gewoon pech dat nu net je beste spelers geblesseerd zijn (Malen en Bergwijn, red.). Het maakt wel pijnlijk duidelijk dat de selectie niet breed genoeg is. PSV moet het hebben van boerenslimheid om de concurrentie met Ajax aan te gaan", vervolgt hij.

Ook op financieel vlak loopt Ajax mijlenver voor op PSV. Toch zit het hem daar niet in, meent Timmermans. "Dat ze in Amsterdam meer geld hebben, zegt niet zoveel. De afgelopen vijftien jaar had Ajax ook een grotere begroting, maar toch werd PSV vaker kampioen", aldus Timmermans.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›