Ten Hag positief: ''Je ziet ze naar elkaar toegroeien''

0
Ten Hag positief: ''Je ziet ze naar elkaar toegroeien''

Ajax-trainer Erik ten Hag is tevreden over de ontwikkelingen die dit seizoen gebeuren in de selectie van de Amsterdammers. De oefenmeester ziet echter nog genoeg verbeterpunten om uit te groeien tot de top.

"De aanzet is in ieder geval positief. Dat moet ons een goed gevoel geven. Maar nogmaals: het is nog een heel lange weg. Dat elftal dat vorig jaar zo succesvol werd nam vooral in het voorjaar, vanaf februari-maart, een ongelooflijk hoge vlucht", blikt Ten Hag terug in gesprek met Ajax TV.

De Tukker erkent dat het nog wel even kan duren voordat ze op het maximale niveau zitten. "Die ontwikkeling moeten wij nog zien te krijgen. Dat vergt heel hard werken. Ik had alle vertrouwen in deze selectie. We hebben goed nagedacht over de samenstelling. De selectie is nu in balans."

Volgens Ten Hag liggen de spelers elkaar bovendien goed. "Je ziet dat ze naar elkaar toegroeien. Niet alleen op het veld, maar ook buiten het veld. Spelers hebben wat met elkaar. Dat vertaalt zich weer in het veld. Dat is mooi om te zien: het is echt een groep die elkaar wat gunt, elkaar helpt en support."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›