''Laat bij Ajax niet zien wat ik kan, maar heb er vertrouwen in'' VIDEO | Samenvatting: Doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet ''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla'

Ajax maakt zichzelf niet populair: ''Dat ergert veel clubs''

( 0 reacties)
Ajax maakt zichzelf niet populair: ''Dat ergert veel clubs''

Ajax heeft zich niet van haar beste kant laten zien ten opzichte van de andere clubs in de Eredivisie. Volgens Algemeen Dagblad-verslaggever Sjoerd Mossou is er opschudding ontstaan doordat Ajax het herenakkoord heeft geschonden door tóch een AZ-talent te benaderen.

"Dat leeft heel erg", steekt Mossou van wal in de voetbalpodcast van de ochtendkrant. "Het feit dat Ajax gechargeerd gezegd Pierie en Scherpen op de gok haalt vanuit een soort principe van 'als we ze maar halen, dan hebben we ze maar binnen en zien we wel hoe het gaat'. Dat staat totaal haaks op je ambitie om die competitie zo competitief mogelijk te maken. Dat ergert veel clubs, dat zit best wel diep."

AZ-directeur Robert Eenhoorn deed zondagavond bij Studio Voetbal ook al een duit in het zakje. "Het gaat mij niet zozeer om Ajax. Je maakt met z'n allen afspraken en daar heb je je met z’n allen aan te houden. Dat Ajax een corporate instelling heeft, dat vind ik niet zo raar. Ten minste, dan moet je dat zeggen en niet een paar jaar geleden zeggen dat je wilt dat de weerstand omhoog gaat. Ik ben benieuwd hoe de leiding van de Eredivisie ermee omgaat."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›