Derksen haalt uit naar Ajax: ''Dan moet je je heel diep schamen''

0
Derksen haalt uit naar Ajax: ''Dan moet je je heel diep schamen''

Johan Derksen heeft opnieuw uitgehaald naar Ajax, omdat de Amsterdammers in januari afreizen naar Qatar voor een trainingskamp.

Directeur Edwin van der Sar liet weten dat Ajax geen politieke partij is. Hij zei dat er bij het ministerie geen uitreisverbod geldt en er ook geen handelsbelemmeringen zijn. Derksen kan zich totaal niet vinden in de verklaring van Van der Sar.

"Als je met zo'n verhaal komt en je verdiept je even in Qatar...", zegt Derksen bij Veronica Inside. "Google maar even naar Amnesty International, dan kan je zo zien wat er daar mis is. Als je door de FIFA of UEFA verplicht wordt om daar een toernooi te spelen, kun je er niet onderuit. Maar om op vriendschappelijke basis, voor het geld, naar Qatar te gaan, moet je je heel diep schamen."

"Iedereen moet het zelf weten, maar een fatsoenlijk bedrijf, Ajax, doet dat niet. Bijzonder onfatsoenlijk", vervolgt Derksen, die ook uithaalt naar PSV en directeur Toon Gerbrands. "Van Toon valt het mij helemaal tegen. Ik had alle vertrouwen dat Toon dat soort onzin niet zou doen, maar zij doen het ook ja."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›