VIDEO | Samenvatting: Sierhuis helpt Jong Oranje aan nipte zege

0
VIDEO | Samenvatting: Sierhuis helpt Jong Oranje aan nipte zege

Jong Oranje heeft dinsdag haar zevende overwinning op rij geboekt. Op De Vijverberg zegevierde het elftal van trainer Erwin van de Looi met 2-1 over Jong Engeland. 

Bij Jong Oranje begonnen dinsdag twee Ajacieden in de basis. Zowel Perr Schuurs als Kjell Scherpen kon  op een basisplek rekenen in de oefeninterland met Jong Engeland. Beiden maakten bovendien de gehele wedstrijd vol. 

In Doetinchem opende Jong Oranje na 23 minuten spelen de score. Oud-Ajacied Kaj Sierhuis kon met enig fortuin de 1-0 binnenschieten uit een voorzet van ploeggenoot Deyovaisio Zeefuik. Na rust kantelde het wedstrijdbeeld en ging Jong Engeland nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker.

Een kwartier voor tijd sloegen de Engelsen dan ook daadwerkelijk toe. Manchester United-talent Mason Greenwoord herstelde in de 75e minuut het evenwicht. In de blessuretijd trok Jong Oranje de wedstrijd toch nog naar zich toe. Javairo Dilrosun schoot in de 91e minuut schitterend raak uit een vrije trap en bepaalde daarmee de eindstand op 2-1.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›