Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis MATCHDAY | Huntelaar en Dest keren tegen Willem II terug in de basis Ziyech komt met schitterend gebaar: ''Stuur dit alsjeblieft door''

BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS

( 0 reacties)
BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS

Ajax is het niet eens met de uitspraken van de UEFA om geen supporters mee te mogen nemen naar de uitwedstrijd tegen Chelsea, zo laat de club weten via de officiële kanalen. De Amsterdammers hebben besloten om naar het internationale sporttribunaal CAS te stappen.

"Ajax had voor die wedstrijd (tegen Chelsea, red.) al beroep aangetekend tegen een pakket van meerdere straffen", laat men weten. "Er werd Ajax opgelegd dat er geen uitsupporters mee mochten naar Chelsea, waarmee de voorwaardelijke straf werd omgezet naar een onvoorwaardelijke straf."

"Daarbovenop kwam wederom een voorwaardelijk straf voor 1 wedstrijd zonder uitsupporters bij nieuwe wanordelijkheden, met een looptijd van een jaar. Ook kreeg Ajax 2 geldboetes. Ajax heeft nu besloten de zaak voor te laten komen bij het hoogste rechtsorgaan in de sport", besluit Ajax. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›