Magallán over toekomst: ''Geen plannen om ermee te stoppen''

0
Magallán over toekomst: ''Geen plannen om ermee te stoppen''

Lisandro Magallán is dit seizoen verhuurt aan het Spaanse CD Alaves en heeft het goed naar zijn zin in Spanje. De Argentijn houdt zich echter niet alleen bezig met voetbal, maar ook buiten het veld is hij druk bezig om zich te ontwikkelen.

"Ik ben erg gelukkig. Het is de ideale stad voor een speler, omdat het rustig is en je je daardoor kunt concentreren op wat je moet doen: trainingen en wedstrijden spelen. De groep heeft me erg goed ontvangen en de faciliteiten hier zijn goed. Ik ben erg blij met de stad en het team", begint Magallán in gesprek met Marca.

Magallán studeert naast zijn werk als voetballer ook nog voor de opleiding rechten. "Het gaat langzaam, maar goed. Het belangrijkste is dat ik ermee bezig ben. Het is moeilijker geworden sinds mijn vertrek uit Argentinië, maar ik kan gelukkig vanuit huis studeren. Het was dit jaar wat meer ingewikkeld vanwege de aanpassing in mijn leven, de cultuur etc.. Ik volg de studie nog steeds en heb geen plannen om ermee te stoppen."

De Argentijnse verdediger houdt zich verder niet veel bezig met social media zoals veel andere voetballers. "Ik heb alleen Instagram. Mijn vrienden zeggen dat ik een publiek figuur ben en meer moet plaatsen, maar ik denk ook aan mijn privacy en dat van de mensen om me heen. Ik hou ervan om het voetbalgedeelte te delen, omdat fans graag willen zien hoe het leven van een voetballer eruitziet. Dat plaats ik wel", aldus Magallán.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›