Tagliafico maakt indruk: ''Ik ben ook verbaasd over mezelf''

0
Tagliafico maakt indruk: ''Ik ben ook verbaasd over mezelf''

Nicolas Tagliafico baalt nog steeds van het feit dat ze in de laatste seconde werden verslagen door Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League. Toch had hij het voorafgaand aan het seizoen niet verwacht.

"Als je dat toen gezegd had, zou niemand je serieus nemen. Maar dat we maar vijf seconden verwijderd waren van de finale, is ongelooflijk én verschrikkelijk. We hebben geschiedenis geschreven, maar we hadden het onmogelijke kunnen doen. Alles wat we op hadden gebouwd, is in vijf seconden kapotgegaan", blikt Tagliafico terug in gesprek met Ajax TV.

De Argentijnse linksback stond in zijn thuisland nooit bekend om het maken van doelpunten, maar in Nederland maakte ij al twaalf doelpunten. "Ik ben ook verbaasd over mezelf. Voordat ik hierheen kwam, had ik maar vier keer gescoord en nu sta ik op twaalf goals voor Ajax (in de Eredivisie, (voorronde) Champions League én KNVB Beker, red.)", lacht hij. "Ik kan er wel van genieten, mijn nieuwe rol als goaltjesdief. Maar ik moet me richten op mijn kerntaak en dat is verdedigen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!