Drommel: ''Ik heb een mooi verleden met dat bekerduel tegen Ajax''

0
Drommel: ''Ik heb een mooi verleden met dat bekerduel tegen Ajax''

Joël Drommel heeft zien in het treffen met koploper Ajax. De doelman van de Tukkers weet dat een lastige wedstrijd wordt, maar hoopt toch resultaat te halen tegen de nog ongeslagen koploper.

"Ik kijk er echt naar uit. Het is de beste ploeg van de Eredivisie en ik heb er een mooie verleden tegen met die bekerwedstrijd tegen Ajax", begint Drommel in gesprek met RTV Oost. "Al denk ik wel dat ik genoeg te doen krijg. We weten dat zij in de beste mood is. Het wordt heel erg moeilijk."

De doelman denkt niet dat ze bij voorbaat kansloos zijn. "We hebben ze het vaker lastig gemaakt. Ajax heeft het altijd lastig in de Grolsch Veste. Dat moet komende zondag ook. We hebben vertrouwen en willen weer winnen na die nederlaag tegen VVV Venlo. Wij hebben er heel veel zin in."

"Ik moet zeggen dat we naar deze wedstrijd wel anders hebben getraind. Je bent meer bezig met tactiek", vervolgt Drommel. "Het is heel moeilijker te verdedigen. Je moet als keeper proberen er in te komen. Je moet zeker niet terug naar je lijn gaan", aldus Drommel.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›