Pierie in januari weg? ''Misschien wel, als dat goed is voor mij'' Waterreus en Westerveld vol lof: ''Hij heeft overal schijt aan'' AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek'' Vermoedelijke opstelling: Ajax met Álvarez en Lang tegen Valencia

Drommel: ''Ik heb een mooi verleden met dat bekerduel tegen Ajax''

( 0 reacties)
Drommel: ''Ik heb een mooi verleden met dat bekerduel tegen Ajax''

Joël Drommel heeft zien in het treffen met koploper Ajax. De doelman van de Tukkers weet dat een lastige wedstrijd wordt, maar hoopt toch resultaat te halen tegen de nog ongeslagen koploper.

"Ik kijk er echt naar uit. Het is de beste ploeg van de Eredivisie en ik heb er een mooie verleden tegen met die bekerwedstrijd tegen Ajax", begint Drommel in gesprek met RTV Oost. "Al denk ik wel dat ik genoeg te doen krijg. We weten dat zij in de beste mood is. Het wordt heel erg moeilijk."

De doelman denkt niet dat ze bij voorbaat kansloos zijn. "We hebben ze het vaker lastig gemaakt. Ajax heeft het altijd lastig in de Grolsch Veste. Dat moet komende zondag ook. We hebben vertrouwen en willen weer winnen na die nederlaag tegen VVV Venlo. Wij hebben er heel veel zin in."

"Ik moet zeggen dat we naar deze wedstrijd wel anders hebben getraind. Je bent meer bezig met tactiek", vervolgt Drommel. "Het is heel moeilijker te verdedigen. Je moet als keeper proberen er in te komen. Je moet zeker niet terug naar je lijn gaan", aldus Drommel.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›