Van de Beek: ''Wist wel gelijk dat het fans van de tegenpartij waren''

0
Van de Beek: ''Wist wel gelijk dat het fans van de tegenpartij waren''

Ajax begon slap aan de wedstrijd tegen FC Twente afgelopen zondagmiddag. Het gebrek aan nachtrust leek hier wel een voorwaarde voor. De supporters van de Tukkers staken vuurwerk af bij het spelershotel van de Amsterdammers in De Lutte. Donny van de Beek werd er wakker van.

"Ik moet zeggen dat ik wel even wakker werd. Ik ben heel makkelijk dat ik dan gelijk door kan slapen. Maar het was wel vlakbij mijn raam", begint de middenvelder in gesprek met Veronica. "Het ging niet lang door, maar het was wel een aardige knalpot. Ik lag met Siem de Jong op de kamer en die werd ook wakker. Maar ik sliep wel weer snel door gelukkig."

De middenvelder wil hiermee niet zeggen dat dit een reden was voor het slappe begin van de Amsterdammers: "Ik denk niet dat dat de reden was dat het minder ging of zo. Ik ben gelijk weer verder gaan slapen, maar ik vond het wel grappig en wist wel gelijk dat het fans van de tegenpartij waren." Van de Beek zelf kon de actie van de Twentesupporters wel waarderen: "Het hoort erbij, prima toch."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›