Pierie in januari weg? ''Misschien wel, als dat goed is voor mij'' Waterreus en Westerveld vol lof: ''Hij heeft overal schijt aan'' AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek'' Vermoedelijke opstelling: Ajax met Álvarez en Lang tegen Valencia

''Weet precies wat hij moet doen als hij voor de goal komt''

( 0 reacties)
''Weet precies wat hij moet doen als hij voor de goal komt''

Terwijl heel Nederland over Noa Lang praat was ook Klaas-Jan Huntelaar vandaag weer in bloedvorm. De aanvaller heeft gemiddeld ongeveer zestig minuten nodig om een goal te maken. Ook de analisten van FOX Sports zagen hem weer schitteren.

"Hij maakte met twee goals het verschil, dus hij speelde heel goed. Dit is zijn rol", zegt Kenneth Perez bij FOX Sports. "Hij kwam erin om iets meer vuur in het elftal te brengen, maar zou er in de tweede helft alsnog in zijn gekomen als het zo zou blijven." 

"Het mooie aan Klaas-Jan vind ik dat hij precies weet wat hij moet doen als hij voor de goal komt", doelt Perez op de 2-5 van de spits, een echte spitsengoal. "Hij heeft het al honderdduizend keer gedaan. Hoe lang hij dit nog kan is de vraag, op een gegeven moment is het ook op. Hij is 36 jaar. Het grootste gedeelte van zijn carrière ligt dus achter hem. Of hij het nog een half jaar, een jaar of twee jaar vol kan houden, dat moeten we zien."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›