Tadic kon 42 miljoen euro verdienen: ''Dat was echt iets bizars'' Pierie in januari weg? ''Misschien wel, als dat goed is voor mij'' Waterreus en Westerveld vol lof: ''Hij heeft overal schijt aan'' AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek''

Ten Hag ziet vermoeid elftal: ''We hebben een heel zwaar jaar''

( 0 reacties)
Ten Hag ziet vermoeid elftal: ''We hebben een heel zwaar jaar''

Erik ten Hag ziet zijn selectie een gehavende indruk maken. In 2019 is de ploeg uit Amsterdam constant op alle fronten actief geweest. De Amsterdammers zijn toe aan een pauze. 

"We hebben een heel zwaar jaar. Zeker in zo'n slotfase van een eerste competitiehelft wordt het heel erg zwaar", vertelt Ten Hag aan de NOS. "Dat zien we nu, we hebben wat tegenvallers, maar dan moeten andere jongens opstaan. Ik ben heel blij voor Noa Lang dat hij dit kan brengen bij zijn debuut in de basis."

Over Lang is de trainer dan ook erg positief, al is er nog veel te leren: "Hij ontwikkelt zich goed, doet het prima. Op deze weg moet hij verdergaan. Kansen moet je verdienen en hij verdient nu om een volgende keer weer te spelen. Het is een speler die misschien wat langzamer komt, maar hij heeft absoluut kwaliteiten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›