Tadic kon 42 miljoen euro verdienen: ''Dat was echt iets bizars'' Pierie in januari weg? ''Misschien wel, als dat goed is voor mij'' Waterreus en Westerveld vol lof: ''Hij heeft overal schijt aan'' AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek''

Jans: ''Hij vindt zichzelf wel goed, als je zijn interviews ziet''

( 0 reacties)
Jans: ''Hij vindt zichzelf wel goed, als je zijn interviews ziet''

Ajax won zondagmiddag met 2-5 van FC Twente en Noa Lang nam maar liefst drie treffers voor zijn rekening. Ron Jans, die op dit moment werkzaam is bij FC Cincinnati in de MLS, zag dat de aanvaller erg vol von zichzelf was na afloop van de ruime zege.

"Hij vindt zichzelf wel goed, als je zijn interviews ziet", sprak de voormalig FC Groningen-trainer zondagavond bij Studio Voetbal. "Maar hij zit er al een poosje aan te komen. Het is opmerkelijk dat juist hij drie goals maakt", aldus Jans, die een compliment uitdeelt aan de club uit Amsterdam. 

"Ajax laat het in een week waarin ze Europees hebben gespeeld, blessures hebben, Promes ook nog eens uitvalt, toch nog makkelijk lijken dat ze met 5-2 winnen bij Twente", vervolgt hij. "Dat is een enorm compliment voor ze. Ook bijvoorbeeld voor een Huntelaar, hoe hij dat oppakt", besluit Jans. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›